Dataservice

For flere oplysninger om Datatjeneste forklarer LG:

Med denne funktion kan brugere vælge mellem MHEG* (digital teletekst) og Teletekst, hvis de begge er tilgængelige på samme tid. Hvis kun en indstilling er tilgængelig, er enten MHEG eller Teletekst aktiveret, uanset hvilken indstilling du har valgt.

*Dette system har en Multimedia and Hypermedia Experts Group (MHEG), der gør det nemmere at navigere mellem de mulige visningsmuligheder.

• Tjenestefunktioner kan være begrænset, når TV'et ikke har forbindelse til internettet.
  • Når Live Playback kører, er denne tjeneste deaktiveret.
  • Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande.

I visse lande er kun MHEG tilgængeligt.

For at konfigurere Datatjeneste skal du trykke på  og vælge Indstillinger , Billede og Kanaler..., Kanaler og Datatjeneste.