Optagelse af musik

Musik Catch er kun tilgængeligt i nogle lande.

For flere oplysninger om Music Catch forklarer LG:

Du kan bruge denne funktion til at optage musik fra TV'et når som helst.
  1. Tryk på OK-knappen, mens du ser en liveudsendelse.
  2. Tryk på knappen Start optagelse i venstre hjørne af skærmen.
  3. Tryk på knappen Start musikoptagelse.
  • Vælg den enhed, der skal bruges til at optage musik, når en USB-harddisk er tilsluttet TV'et.
  • Hvis der ikke er tilstrækkelig plads på USB-harddisken, fungerer Music Catch muligvis ikke korrekt. Du skal bruge en USB-harddisk med mindst 100 MB for at bruge Music Catch.
  • Gemte filer kan ses i Musik-appen, og du kan åbne dem på din pc eller mobilenheder.
  • Optagede filer gemmes i formatet aac eller mp3. (Formatet afhænger af TV-modellen).
  • Hvis du skifter apps eller input under optagelse, stopper optagelsen automatisk, og de optagede filer bliver gemt.
  • Kun tilgængeligt med analoge undsendelser.
  • Med funktionen Music Catch kan du afspille musik i op til to timer.