Software release notes

This article shows the latest software release notes for:

Beosound A9 5th Gen

Beosound 2 3rd Gen

Beosound A5

Note: We usually release software sequentially over a 14-day period

 


 

Version 2.5.5.1047 - Released 6th June 2023

Enhancements:

- Fixed distorted sound caused by low battery [Beosound A5 specific]
- Fixed occasional click sounds on track changes
- Fixed issue with playback of specific Deezer tracks

- Improved connectivity and responsiveness of Beoremote One
- Improved Wi-Fi connectivity and roaming performance

 


 

Version 2.5.4.1014 - Released 9th May 2023

Enhancements:

- Bugfixes and stability improvements

 

 

 


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk