App- og indholdsbutik

Menuen Hjem viser de apps, der er installeret på dit TV. Ligesom apps på din smartphone eller tablet tilbyder apps på TV'et bestemte funktioner for at give en bedre TV-oplevelse. Det kan være apps som YouTube, Twitter, spil, videobutikker eller vejrudsigter. Du kan også bruge appen Internet til at søge på internettet.

Bemærk, at appen LG Content Store ikke er tilgængelig i alle lande.

Apps og andet indhold kommer fra LG Content Store, som du har adgang til fra menuen Hjem. En række apps er forudinstalleret på TV'et for at gøre det lettere at komme i gang.Hvis du vil installere apps fra Content Store, skal TV'et være tilsluttet internettet.

Udvalget af apps, der kan downloades, kan ændres med tiden. Desuden er vi ikke ansvarlige for tilgængeligheden og funktionen af downloadede apps, da de kan ændres og fjernes af udbyderne.

For flere oplysninger om Content Store forklarer LG:

Brug af LG Content Store

Det er hurtigt og nemt at finde Tv-shows, Film og meget andet, som kan ses med det samme. Du kan også downloade og bruge apps fra diverse kategorier såsom uddannelse, underholdning, livsstil, nyheder og spil.

1. Tryk på Hjem-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Start LG Content Store.

• Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande.
  • Funktionerne kan være begrænset, afhængigt af det enkelte land.
  • Indholdet kan variere, afhængigt af model eller land.
  • Udvis forsigtighed, når børn bruger produktet. Børn kan opnå adgang til upassende onlineindhold igennem dette produkt. Du kan blokere upassende onlineindhold ved at begrænse adgangen til visse apps.*

Anbefalet indhold på Startskærmen ...

Startskærmen for LG Content Store viser det mest populære indhold for hver enkelt kategori. Vælg et emne, for at få vist flere detaljer.

• Internetforbindelse er påkrævet for at bruge denne funktion.

* For at konfigurere indstillingerne, skal du trykke på og vælge Indstillinger efterfulgt af Billede og Kanaler..., Sikkerhed og derefter Programspærringer. Sikkerhed skal være indstillet til Til.

Brug af Mit indhold

Ved at tilføje dit ønskede indhold til Mit indhold, kan du bruge indholdet nemt og hurtigt, når som helst.

1. Tryk på Hjem-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Mit indhold øverste til venstre på skærmen.
  3. Vælg Tilføj indhold.
  4. Søg efter indhold.
  5. Vælg det ønskede indhold fra søgeresultaterne for at føje det til Mit indhold.
    Du kan også vælge blandt det anbefalede indhold, der vises under søgefeltet, og tilføje det direkte til Mit indhold.
  • Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande.
  • Den type indhold, du kan føje til Mit indhold, kan variere afhængigt af landet.
  • Du skal have en netværksforbindelse for at bruge denne funktion.
  • Du kan flytte/slette tilføjet indhold på samme måde, som du administrerer apps.*
  • Nogle af indholdstjenesterne, der føjes til Mit indhold, kan muligvis ikke vælges, hvis tjenesten er blevet indstillet fra udbyderens side.

*Du kan finde flere oplysninger om administration af apps i artiklen "Grundlæggende betjening

Søgning efter indhold

Du kan søge efter videoer, musik eller andet på internettet ved at vælge Søg i menuen Hjem. Brug tastaturet på skærmen til at indtaste tekst.* Du kan også finde Søg via LIST i BeoRemote One.

*Bemærk, at ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande.

For flere oplysninger om at søge efter indhold forklarer LG:

1. Indtast et søgeord.
  2. Skift indstillingerne for funktionerne fra Søg.

- Nogle apps har en funktion, der gør det muligt at søge inde i dit tv. Hvis du kører en søgning i sådanne apps, udføres søgningen i Søg.
  • Søgeresultaterne kan variere afhængigt af kanalen, området, sproget, netværksindstillingerne, og hvorvidt du har accepteret vilkårene og betingelserne.
  • Søgeresultaterne kan variere afhængigt af tastaturinput.

Anvend app og indhold

For flere oplysninger om at bruge apps og indhold forklarer LG:

Installation af apps

1. Tryk på Hjem-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Start LG Content Store.
  3. Vælg den kategori af Apps og spil, der er vist øverst på skærmen. Listen over tilgængelige apps i den valgte kategori vises.
  4. Vælg en app fra listen, som du ønsker at konfigurere.
  5. Læs appens detaljer, og tryk derefter på installer.
  6. Når installationen er fuldført, kan du bruge appen med det samme.
  • De tilgængelige kategorier varierer muligvis afhængigt af land eller tjenestestatus.
  • Hvis hukommelseslageret på dit TV ikke er tilpas stort, kan du installere apps ved at tilslutte en ekstern lagerenhed.
  • Nogle USB-enheder understøttes muligvis ikke eller fungerer muligvis ikke korrekt.
  • USB-drev, der indeholder apps fra andre TV, kan ikke benyttes.

Visning af VOD-indhold

Du kan straks få glæde af dramaer, film og meget andet med streaming i realtid.

1. Tryk på Hjem-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Start LG Content Store.
  3. Vælg den ønskede kategori fra de kategorier, der er vist øverst på skærmen, f.eks. Tv-shows og Film. Listen over tilgængeligt indhold i den valgte kategori vil blive vist.
  4. Vælg et element på listen.
  5. Læs indholdets detaljer, og tryk derefter på Se nu.
  6. Du kan afspille det ønskede indhold. En app kan være påkrævet for at afspille indholdet. Hvis den ikke er installeret, skal den installeres for at afspille indholdet.
  • Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande.
  • De tilgængelige kategorier varierer muligvis afhængigt af land eller tjenestestatus.