Hvordan slutter jeg BeoSound 1 til et nyt trådløst netværk?

Du kan få BeoSound 1 til at glemme de aktuelle netværksindstillinger, så du kan opsætte det i et nyt trådløst netværk. Tryk kortvarigt på knappen INDSTILLINGER til højre for strømstikket i stikpanelet. Derefter blinker linselysdioden langsomt gult. Vælg BeoSound 1 i netværksindstillingerne på din mobile enhed, åbn Bang & Olufsen appen, vælg "BeoSound 1" når det vises på listen, og vælg dit hjemmenetværk på listen.

Se Start her

BeoSound 1 husker netværksindstillingerne, indtil du har afsluttet opsætningen i et nyt netværk. Du kan derfor annullere opsætningen og gå tilbage til de anvendte netværk ved at trykke på knappen INDSTILLINGER igen.