Vedligeholdelse

Almindelig vedligeholdelse, såsom rengøring af tv'et, er brugerens ansvar.

Brug aldrig sprit eller andre opløsningsmidler til rengøring af tv'et.

Skærm

Brug et mildt vinduesrensemiddel, og rengør skærmen let, uden at efterlade striber eller spor. Visse typer mikrofiberklude kan beskadige den optiske belægning på grund af deres slibende effekt.

Kabinet og betjeningspanel

Tør støv af overfladerne med en tør, blød klud. Pletter og snavs kan fjernes med en fugtig, blød klud og en opløsning af vand og et mildt rengøringsmiddel, f.eks. opvaskemiddel.

Højttalerfront

Frontstoffet bør fjernes i forbindelse med rengøring. Undlad at sprøjte væske direkte på skærmen, da dette kan beskadige højttalerne. Brug i stedet en blød klud.Tag forsigtigt fat om bunden og siderne af frontstoffet, og fjern det.