Fjernbetjente enheder

Du kan betjene dit TV med andre fjernbetjeninger end fjernbetjeningen fra Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen appen

Betjening af TV'et med Bang & Olufsen appen er muligvis ikke tilgængelig med den aktuelle
softwareversion.
Du kan downloade Bang & Olufsen appen ved hjælp af den viste QR-kode.

IOS-download-QR.png Android-download-QR.png
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.png Android_english_get_CMYK.png

Bang & Olufsen appen gør det muligt at betjene dit TV med en smartphone eller iOS-tablet
og er især nyttig til at streame musik.* TV'et og enheden
skal være på det samme netværk.

*Bang &Olufsen appen understøtter smartphones med den seneste iOS-version eller Android
(version 4.0 eller nyere) og tablets med iOS (den seneste version).
Bang & Olufsen appen kan styre dit TV. Den understøtter imidlertid ikke alle
funktioner i BeoRemote One.

Bemærk, at førstegangsopsætningen skal foretages med BeoRemote One. BeoRemote appen
kræver, at TV'et er forbundet med et netværk.

Appen LG TV Plus

Du kan kontrollere TV'ets funktioner ved brug af den app, der er installeret på din smartenhed.

For flere oplysninger om LG TV Plus-appen forklarer LG:

Sådan styrer du dit tv med appen LG TV Plus

Du kan trykke på knapperne på din smartenheds skærm for at styre dit TV .

1. Du kan bruge diverse apps, der er installeret på dit TV.
  2. Du kan fjernstyre TV-kanaler, lydstyrke m.v.
  3. Du kan bevæge markøren på TV-skærmen.
  • Appens skærmbillede og funktionalitet kan ændres uden varsel.
  • De tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af land og operativsystem.

Mobiltilslutning

For flere oplysninger om mobiltilslutning forklarer LG:

Magisk mobiltilslutning lader dig dele og nyde indholdet, der er gemt på andre folks Smarte enheder, via dit tv.

• Det anbefales, at dine smart enheder har Lollipop eller nyere versioner af Android installeret.

Tilslutning af en Smart enhed med Magisk mobiltilslutning

Konfiguration af en forbindelse ved at følge nedenstående vejledning:

1. Installer LG TV Plus-appen på din Smart enhed.
  2. Tilslut dit tv og din Smart enhed til det samme netværk.
  3. Kør LG TV Plus-appen, og opret forbindelse til tv'et ved at følge instruktionerne på skærmen.
  4. Tryk på knappen Hjem, og en liste over tilsluttede Smart enheder vises på højre side af skærmen.
  5. Vælg den ønskede Smart enhed.

• Android Smart enheder vil automatisk forsøge at oprette forbindelse igen, når de kommer ind i netværksområdet, efter forbindelsen har været oprettet én gang.

Deling af indhold med Magisk mobiltilslutning

Du kan dele og nyde indholdet, der er gemt på din Smart enhed, via dit tv.

1. Kør LG TV Plus-appen, der er installeret på din Smart enhed.
  2. Konfiguration af det ønskede indhold på dit tv.
  • De understøttede funktioner kan variere afhængigt af versionen og producenten af din Smart enheds operativsystem.

Brug af mus og tastatur

Brug af mus er kun tilgængelig i nogle lande. For flere oplysninger om brug af mus og tastatur forklarer LG:

Brug af en kabelforbundet/trådløs USB-mus

Tilslut musen til USB-porten. Brug musen til at flytte markøren på tv-skærmen og vælge den ønskede menu.

• Højre musetast og de andre specialtaster på musen fungerer ikke.
  • Ved brug af en trådløs USB-mus/et trådløst USB-tastatur kan oplevelsen være påvirket af afstanden og den trådløse forbindelse.

Brug af et USB-forbundet/trådløst tastatur

Tilslut tastaturet til USB-porten. Du kan indtaste tekst med den tilsluttede tastaturenhed.

• Det er ikke muligt at indtaste tekst på visse skærme.
  • Det anbefales, at du bruger et produkt, der er blevet testet for kompatibilitet med LG TV'er. LOGITECH K360, LOGITECH K400, LOGITECH K750, LG Electronics MKS-1200
  • Du kan ændre inputsproget ved at trykke på tasten for sprogskift eller den højre Alt-tast, og også ved at trykke på Ctrl-tasten og mellemrumstasten på samme tid.*
  • Brug af trådløst USB-tastatur kan blive påvirket af brugsområdet og det trådløse miljø.
  • For at indtaste tekst i tekstfeltet skal du anvende skærmtastaturet på tv-skærmen eller et USB-tastatur.

*I nogle lande skifter man sprog med den højre Alt-tast og tilstand ved at trykke på F12.

Brug af en gamepad

I nogle lande kan du bruge en USB-gamepad. For flere oplysninger om brug af en gamepad forklarer LG:

Tilslut din gamepad til USB-porten på TV'et, hvis spillet kræver en gamepad.

• Det anbefales, at du bruger en gamepad, der er blevet testet for kompatibilitet med LG TV'er. LOGITECH F310, LOGITECH F510, LOGITECH F710, LOGITECH Rumblepad 2, LOGITECH Cordless Rumblepad 2, LOGITECH Dual Action Gamepad, MICROSOFT Xbox 360 Controller (kabel), SONY Playstation(R)3 Controller