Musik- og videotjenester

Hvis du har de nødvendige abonnementer, kan du få adgang til tjenester som Spotify, Deezer og TuneIn, så du kan søge og streame til enhver lejlighed.

Du kan få adgang til YouTube og se en bred vifte af indhold, herunder film- og TV-klip, musikvideoer, korte videoer og andet indhold, som brugerne har lagt ud.

For at kunne bruge musik- og videotjenester skal TV'et have forbindelse til internettet. Du kanfinde flere oplysninger om netværk i artiklen "Netværksindstillinger".

Enkelte tjenester tilbydes ikke i alle lande.

Kald en video- eller musiktjeneste frem

Kald en tjeneste frem, og aktivér den for at se eller lytte til video eller musik efter eget valg. Tjenesterne er tilgængelige via fjernbetjeningen eller apps i menuen Hjem.

1. Tryk på , og brug pileknapperne til at fremhæve en tjeneste, der er tilgængelig som en app, og tryk derefter på centerknappen, eller...
  2. ...tryk på TV eller MUSIC for at kalde kilderne frem i displayet på BeoRemote One og på eller for at fremhæve det kildenavn, der er valgt til den tjeneste, du vil aktivere, og tryk derefter på centerknappen.*
  3. Indtast om nødvendigt brugernavn og adgangskode for den relevante konto.

*For NETFLIX og AMAZON skal du trykke direkte på deres dedikerede knap for at aktivere dem.

Spotify-softwaren er underlagt tredjepartslicenser, som du kan finde her:
https://developer.spotify.com/esdk-third-party-licenses/