Indledning

Vejledningen opdateres jævnligt med oplysninger om f.eks. nye funktioner i softwareopdateringer. Vi forventer, at din forhandler leverer, installerer og konfigurerer produktet. Alle servicespørgsmål skal i første omgang rettes til din Bang & Olufsen forhandler. Find nærmeste forhandler på www.bang-olufsen.com

Dette TV er et samarbejde mellem Bang & Olufsen og LG. Du kan finde oplysninger om de følgende funktioner i beskrivelser og vejledninger fra LG.

• Fjernbetjente enheder
  • App- og indholdsbutik
  • Billeder og video- og musikfiler
  • Smartphones og tablets
  • Smart TV
  • TV-guide
  • Programoplysninger
  • Broadcast-indstillinger
  • Genafspilning
  • Optagelse
  • Se to kilder samtidig
  • HbbTV
  • Tekst-TV
  • Digitalt tekst-TV
  • Dataservice
  • Indstillinger (billede, programmer, netværk, generelt, sikkerhed, tilgængelighed)

Bemærk, at nogle funktioner muligvis ikke er tilgængelige i alle lande.

På dette websted for Bang & Olufsen finder du også oplysninger om andre funktioner, såsom tilslutninger, lydindstillinger og softwareopdateringer.

Du kan se den aktuelle vejledning på en computer eller mobilenhed.

Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med en række forskelle mellem din Bang & Olufsen fjernbetjening og fjernbetjeningen, der er beskrevet i vejledningen fra LG. Du kan finde flere oplysninger i artiklen "Fjernbetjening".

Vigtige oplysninger! Bang & Olufsen er ikke ansvarlig for tilgængeligheden og ydeevnen af internettjenester, herunder downloadede apps. Bang & Olufsen yder det tekniske grundlag for at modtage internettjenester. Bang & Olufsen kan ikke give nogen garantier, der er relateret til tjenesterne, da udbyderne kan ændre indhold og betingelser, herunder fjernelse af apps. Tilgængelige internettjenester og apps kan variere afhængig af land.