Opsætning af forbindelsen

Når du har tændt BeoSound 1, bør du opsætte forbindelsen til dit netværk, så du kan få fuld nytte af enheden.

For at tilføje BeoSound 1 til din Bang & Olufsen konto og forbinde enheden til dit netværk, skal du følge disse trin:

1. Et minut efter, du har tændt enheden for første gang, vil din BeoSound 1 blinke orange. Det betyder, at den er klar til at blive forbundet.
  2. Åbn Bang & Olufsen appen. Gå til siden Indstillinger og derefter Mine Produkter.
  3. På siden Mine Produkter skal du trykke på plus-symbolet for at vælge enheden.
  4. Appen vil anmode dig om at slå Bluetooth til for at søge efter enheder.
  5. BeoSound 1 kan nu findes under Nye produkter fundet. Tryk på plus-symbolet for at vælge enheden.
  6. Følg instruktionerne på skærmen og omdøb enheden.
  7. Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til. Indtast derefter dit kodeord for at forbinde enheden til netværket.
  8. Fortsæt til næste trin for at tjekke efter software-opdateringer. Installer software-opdateringen, hvis det er nødvendigt.

Din BeoSound 1 er nu forbundet til netværket og klar til at streame musik og benytte Multiroom.