Hvordan nulstiller jeg BeoSound 2 til fabriksindstillingerne?

For at nulstille BeoSound 2 til fabriksindstillingerne skal du åbne Bang & Olufsen og gå til Indstillinger. Tryk på Mine produkter og vælg enheden. Tryk på Konfigurer, derefter Indstillinger, Nulstilling og bekræft for at nulstille enheden til fabriksindstillingerne.

Du kan også nulstille BeoSound 2 til fabriksindstillingerne vha. nulstillingshullet i stikpanelet. Ret en papirclips ud, og tryk med den i et stykke tid. Når både statuslysdioden og linselysdioden blinker, nulstilles BeoSound 2. Efter cirka 1,5 minut er BeoSound 2 klar til førstegangsopsætning igen.

Se Start her