Forbind BeoSound 2 med andre Bang & Olufsen produkter via Multiroom

Med Bang & Olufsen Multiroom kan du udvide musikoplevelsen og samle alle de kilder på dit netværk, som du ønsker at afspille musik fra. Bang & Olufsen appen giver et enkelt og hurtigt overblik over alle de tilgængelige kilder.

Du kan læse mere om Multiroom funktionen og Bang & Olufsen appen på www.bang-olufsen.com/da/collection/multiroom

For at kunne bruge Multiroom funktionen skal produkterne være på samme netværk. Hvis du for eksempel har BeoSound 35, der spiller i ét lokale, og BeoSound 2, der spiller i et andet lokale, og hvis begge produkter er tilsluttet samme netværk, kan du ganske enkelt trykke kortvarigt på toppen af BeoSound 2 for at høre det, der spilles på BeoSound 35.

Med Bang & Olufsen appen kan du "linke"/forbinde produkter, så de kan dele deres kilder med andre produkter. Link-kilder vises med et linksymbol i kildelisten i BeoSetup appen og Bang & Olufsen appen. Du kan "linke"/forbinde produkter ved at gå til INDSTILLINGER" – "BEOLINK" – "FORBIND MED ANDRE PRODUKTER" i BeoSetup appen. Der vises en liste med produkter, som er registreret på netværket. Opret forbindelse til det ønskede primære og sekundære produkt.

Se også: Hvordan skifter jeg mellem mine kilder uden at anvende min mobile enhed?