Download Bang & Olufsen App

For at få det bedste ud af din BeoSound 2 bør du downloade Bang & Olufsen appen. Fra denne App kan du opsætte, konfigurere og kontrollere din BeoSound 2. Appen er tilgængelig i iOS og Android.

For at hente appen på din iOS-enhed skal du søge efter ”Bang & Olufsen” i App Store. Du kan også finde den ved at følge dette link. Tryk på HENT og derefter INSTALLER. Appen downloades nu til din enhed. For at hente appen bør du være forbundet til et netværk.

For at hente appen på din Android-enhed skal du søge efter ”Bang & Olufsen” i Play Store. Du kan også finde den ved at følge dette link. Tryk på INSTALLER. Appen downloades nu til din enhed. For at hente appen bør du være forbundet til et netværk.

Første gang du åbner Bang & Olufsen appen, skal du oprette en konto.

Næste trin: Tænd BeoSound 2