HbbTV

Denne funktion er kun tilgængelig i nogle lande.

Dit tv understøtter HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV). HbbTV er en onlinetjeneste, hvor du kan få adgang til en lang række tjenester, såsom programvisning, når du har tid ("catch-up TV"), konkurrencer, interaktive annoncer og sociale netværk. For at se oplysningerne skal TV'et være tilsluttet internettet.

HbbTV understøttes ikke af alle udbydere, og indholdet afhænger af den enkelte udbyder. Nogle udbydere blokerer muligvis også indholdet.

Aktiver HbbTV

1. Tryk på  for at kalde menuen Hjem frem.
  2. Brug pileknapperne til at vælge Indstillinger, og tryk på centerknappen.
  3. Tryk på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg for at vælge Billede og Kanaler...og tryk på centerknappen.
  4. Tryk på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg for at vælge Kanaler, og tryk på T20-Nav-Right.jpg -knappen.
  5. Tryk på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg for at vælge HbbTV, og tryk på centerknappen.
  6. Følg instruktionerne på skærmen.

For flere oplysninger om HbbTV forklarer LG:

Nyd et bredt udvalg af indhold fra HbbTV-aktiverede tjenester.

• Tjenestefunktioner kan være begrænset, når TV'et ikke har forbindelse til internettet.
  • Funktionaliteten og kvaliteten af HbbTV-tjenesten kan variere afhængigt af kvaliteten af din bredbåndsforbindelse.
  • Det kan ikke garanteres, at HbbTV-tjenester er tilgængelige på alle programmer, men kun på dem, som den pågældende TV-station vælger at understøtte.
  • Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande.
  • Hvis DVR eller Live Playback er i brug, deaktiveres HbbTV.