Liste over programmer og favoritter

Få vist en liste over programmer, mens du ser TV, og gem dine favoritter.

Tryk på T20-Nav-Right.jpg, mens du ser en liveudsendelse, og tryk derefter på centerknappen for at se en liste over programmer.

I nogle lande omtales programmer som kanaler.

For flere oplysninger om livemenuen, og om hvordan du tilføjer programmer til Mine kanaler, forklarer LG:

Livemenu

Du kan nemt bruge relevante funktioner, mens du ser TV-udsendelser.

1. Kør Live TV ved at trykke på Hjem.
  2. Du kan også trykke på den højre knap på fjernbetjeningen for at se Live Menu.

1. Kanaler: Se en liste over udsendelsesindhold, der udsendes i øjeblikket.
  2. Anbefalet: Få kanal- og programanbefalinger baseret på din visningshistorik.
  • Kanaler, der vises på programlisten, er en samling kanaler, der udbydes af tv-udbyderen. Hvis tv-udbyderen uden varsel ændrer udbuddet, kan de faktiske kanaler være forskellige fra kanalerne, der vises på programlisten.
  • Da programoplysninger, der vises på programlisten, omfatter oplysninger fra udbydere af Electronic Programme Guide (EPG), kan de være forskellige fra de faktiske kanaler.
  • For at få korrekte anbefalinger skal du konfigurere dit netværk, din region og automatisk indstilling.
  • De konfigurerbare emner varierer afhængigt af landet.

My Channels

Hvis du tilføjer kanaler til My Channels, kan du kontrollere og se de programmer, der udsendes på de tilføjede kanaler i enhver applikation.

Tilføj en kanal ...

1. Tryk på Hjem-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Vælg My Channels nederst til venstre på skærmen.
  3. Vælg Tilføj kanal for at vise en liste over kanaler. Vælg den kanal, du vil tilføje, fra kanallisten.
  • Du kan fortsætte med at tilføje andre kanaler til My Channels på samme måde.

• Hvis du vælger en kanal, der allerede er tilføjet i My Channels, kan du også få adgang til kanalen fra andre applikationer.
  • Du kan flytte/slette tilføjede kanaler på samme måde, som når du administrerer applikationer.*

*Du kan finde flere oplysninger om administration af apps i artiklen "Grundlæggende betjening".