Hvordan deaktiverer jeg automatisk afspilning/pause på Beoplay HX?

Placeringssensoren registrerer, hvor tæt Beoplay HX-ørekopperne er på dine ører, så afspilningen kan sættes på pause, når de fjernes.
Placeringssensoren er som standard deaktiveret. Funktionen kan nemt aktiveres eller deaktiveres i Bang & Olufsen appen.

I appen kan du også justere følsomheden. Her kan du skifte mellem indstillingerne Normal og Reduced (Reduceret), der definerer det følsomhedsniveau, sensoren bruger til at registrere, når du placerer hovedtelefonerne på dit hoved. Det anbefales at bruge indstillingen Normal.