Førstegangsopsætning af Beoplay Portal

Vi anbefaler, at du oplader Beoplay Portal, før du tager dem i brug.

1. usb.png 1 1

Oplad Beoplay Portal i mindst 20 minutter

• Tilslut det medfølgende USB-A-til-USB-C-kabel til Beoplay Portal og en opladningsadapter, og tilslut opladningsadapteren til en strømforsyning.
    • Efter opladning af Beoplay Portal i 20 minutter er de klar til førstegangsopsætning.
      Bemærk! Der kan bruges en opladningsadapter med højst 5 V/3 A til at oplade Beoplay Portal.
  2. portal_fts_bt.gif 2

Tænd Beoplay Portal

• Tænd Beoplay Portal ved at trykke på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen i under 1,5 sekund.
    • Produktindikatoren begynder at blinke blåt, hvilket betyder, at produktet er i parringstilstand. Nu er Beoplay Portal klar til at oprette forbindelse til din enhed (telefon, computer, tablet osv.).
  3. Beoplay_Portal_app.png 3

Foretag opsætning i Bang & Olufsen appen

• Download Bang & Olufsen appen, hvis den ikke allerede er installeret på din enhed. I appen kan du tilføje produktet, og efterfølgende kan du opdatere softwaren, oprette din egen lydprofil i Beosonic og meget mere. Den nye Beoplay Portal vises automatisk, når du åbner appen, og du bliver spurgt, om du vil foretage opsætning.
  4. portal_bt_pairing2.gif 4

Start Bluetooth-parring

• Følg nedenstående anvisninger, hvis du vil foretage Bluetooth-parring med en anden enhed efter førstegangsopsætning:
    • Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen-knappen i 2-5 sekunder.
    • Indikatorlyset begynder at blinke blåt, hvilket betyder, at parringstilstanden er aktiveret, og at Beoplay Portal er klar til at oprette forbindelse til din enhed (telefon, computer, tablet osv.).
  5. iphoneBTmenu_final.png 5

Opret forbindelse til din foretrukne enhed

• Slå Bluetooth til på din enhed (telefon, computer, tablet osv.) for at søge efter nye enheder.
    • Beoplay Portal vises som en tilgængelig forbindelse.
    • Vælg Beoplay Portal for at oprette forbindelse.
    • Beoplay Portal er nu klar til brug.
      Bemærk! Når hovedtelefonerne tændes, vil de automatisk forsøge at genoprette forbindelsen til tidligere parrede enheder.