Xbox og Bluetooth: Lyt til musik, hør podcast eller se film

Hvis du lytter til musik, og Beoplay Portal er tilsluttet Bluetooth og Xbox på samme tid, kan du skifte til gaming-tilstand ved at trykke én gang på venstre knap. Det kan også gøres i Bang & Olufsen appen.

Når du lytter til musik:

• Beoplay Portal produktsiden i Bang & Olufsen appen vil være i standardtilstand (hvid)
  • Transparency og aktiv støjreduktion vil være tilgængelig
  • Touch-brugerfladen kan bruges til starte afspilningen eller stoppe den midlertidigt.

Musik

Brug touch-betjeningen på venstre og højre ørekop (L/R) til at betjene Beoplay Portal.

Handling

Betjening

Afspil

Tryk to gange på venstre/højre plade

Stop midlertidigt

Tryk to gange på venstre/højre plade

Øg lydstyrke

Swipe opad på højre skyder

Sænk lydstyrke

Swipe nedad på højre skyder

Aktiv støjreduktion

Swipe nedad på venstre skyder

Transparency

Swipe opad på venstre skyder

Skift til Xbox

Tryk på venstre knap