XBOX OG BLUETOOTH: GAMING

Lige så snart du opretter forbindelse eller skifter til Xbox, tilsidesætter denne forbindelse Bluetooth.

- Når du slår lyden fra/til på touch-brugerfladen tilsidesættes afspil/afbryd

- Selv hvis du ikke længere bruger Bluetooth som kilde, er Beoplay Portal stadig forbundet med Bang & Olufsen appen via Bluetooth LE (husk at sørge for, at Bluetooth slået til!)

- Når mikrofonen er aktiv, tilsidesætter Own Voice (stemmefokus) funktionen Transparency Mode

- Produktsiden i Bang & Olufsen appen vil være i gaming-tilstand (mørk)

Du kan skifte tilbage til Bluetooth ved at trykke én gang på venstre knap eller i Bang & Olufsen appen.

Gaming

Brug touch-betjeningen på venstre og højre ørekop (L/R) til at betjene Beoplay Portal.

Handling

Betjening

Slå mikrofonlyd fra

Tryk to gange på venstre/højre plade

Øg lydstyrke

Swipe opad på højre touch-panel

Sænk lydstyrke

Swipe nedad på højre touch-panel

Gaming-/chatbalance – mere chat

Swipe opad på venstre touch-panel

Gaming-/chatbalance – mere gaming

Swipe nedad på venstre touch-panel

Skift til Bluetooth.

Tryk på venstre knap