Betjening af Beoplay Portal – opkald

Produktets touch-brugerflade giver dig mulighed for at besvare, afvise og afslutte et telefonopkald ved hjælp af touch-betjeningen på højre ørekop.

Under et opkald overtager vores nye funktion "Own Voice" (stemmefokus) fra funktionen Transparency Mode Du kan høre din egen stemme, mens du taler, og justere mellem maks. stemmefokus, neutral og maks. ANC.

I illustrationen nedenfor kan du se, hvordan de forskellige funktioner fungerer, når du modtager et opkald.

Bemærk! Hvis der ikke er lyd i Beoplay Portal, skal du åbne menuen med lydtilstande (højttalervalg) på din telefon og vælge den indstilling, der overfører opkaldet til Beoplay Portal.

Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du gå til Indstillinger og trykke på "Tilgængelighed". Derefter skal du trykke på "Berøring", rulle ned til bunden, trykke på "Viderestilling af opkald" og ændre indstillingen fra Automatisk til "Bluetooth-hovedsæt". Derefter overføres alle opkald direkte til Beoplay Portal, uanset om du besvarer opkaldet på Beoplay Portal eller iOS-enheden. Bemærk, at et opkald kun overføres til Beoplay Portal, hvis de er tændt.

Besvar et telefonopkald
• Tryk to gange på midten for at besvare et indgående opkald.

Afvis et telefonopkald
• Tryk to gange midt på touch-brugerfladen for at afvise et telefonopkald.

Afslut et telefonopkald
• Tryk to gange midt på touch-brugerfladen for at afslutte et telefonopkald.

Opkald

Brug touch-betjeningen på venstre og højre ørekop (L/R) til at betjene Beoplay Portal.

Handling

Betjening

Besvar opkald

Tryk to gange på venstre/højre plade

Slå mikrofonlyd fra

Tryk to gange på venstre/højre plade

Øg lydstyrke

Swipe opad på højre skyder

Sænk lydstyrke

Swipe nedad på højre skyder

ANC (aktiv støjreduktion)

Swipe nedad på venstre skyder

Juster Own Voice (stemmefokus)

Swipe opad på venstre skyder