Hvad er Dolby Atmos til hovedtelefoner?

Ud over vores ekspertjustering giver en Dolby Atmos for Headphones-licens brugeren mulighed for at opleve en uovertruffen fordybelse gennem rumlig lyd til Xbox og Windows 10.

Dolby Atmos surround sound-teknologi tilfører et ekstra lag af rumlighed, afstand og realisme og giver øget præcision, kortere forsinkelse og flere muligheder for at tilpasse gaming, film og musik til personlige præferencer.

Vær opmærksom på, at du skal downloade Dolby Atmos-appen fra Microsoft-butikken på din Xbox for at kunne bruge det på Beoplay Portal.