Brug af Beoplay Portal til KABELFORBUNDET GAMING (USB-C til PC)

USB-C er den optimale forbindelse via kabel, når det gælder gaming.

- Hvis Beoplay Portal er ved at løbe tør for strøm, kan du tilslutte dem via USB-C for at oplade hovedtelefonerne. Bemærk, at minijackstikket ikke kan bruges til opladning.

- Kortere forsinkelse

- Bluetooth-parring og -tilslutning deaktiveres for at forenkle gamingoplevelsen. Bluetooth LE er stadig aktiveret for at sikre kommunikation med Bang & Olufsen appen.