Er det muligt at parre to Beosound Emerge højttalere for at få en stereooplevelse?

Ja. I øjeblikket kan man bruge Google Home-appen. Der vil komme flere muligheder i fremtiden.

Man skal blot oprette et par med en venstre og højre højttaler vha. to Beosound Emerge højttalere i Google Home-appen. Vælg derefter at bruge stereoparret til afspilning i lydstreamingappens højttalermenu for at høre lyden i stereo.
Bemærk, at man kun kan oprette et stereopar i Google Home-appen med to identiske højttalere (f.eks. to Beosound Emerge højttalere), og at parret kun afspiller som stereohøjttalere, når Chromecast bruges som kilde.