Opsætningsoversigt og wi-fi-information

Sådan optimerer du din hjemmeopsætning

Funktionen Setup Overview (Opsætningsoversigt) i Bang & Olufsen appen sikrer, at du får mest muligt ud af Bang & Olufsen oplevelse i hjemmet.

Setup Overview (Opsætningsoversigt) er et intuitivt værktøj, der hjælper dig med at optimere din trådløse hjemmeopsætning ved hjælp af Bang & Olufsen appen. Du kan også bruge den til at foretage fejlfinding af forbindelsesproblemer i forbindelse med dine wi-fi-forbundne produkter.

Setup Overview (Opsætningsoversigt) giver følgende muligheder:
– Du kan altid se, hvad der foregår i din hjemmeopsætning takket være information om dine wi-fi-forbundne produkter i realtid.
– Du kan se alle produkter, der afspiller, og hvordan de er forbundet.
– Du kan få detaljerede oplysninger om dine wi-fi-forbundne produkter.
– Du kan optimere din hjemmeopsætning.
– Du kan foretage fejlfinding på stedet med brugertilpassede tips.

Automatiserede scanninger og information i realtid holder dit system opdateret

Uanset om du har et eller flere Bang & Olufsen produkter, er en god forbindelse afgørende. Hvis du har problemer med din wi-fi-forbindelse eller tilsluttede produkter i hjemmet, kan du måske finde løsningen i vores ofte stillede spørgsmål.

Kom godt i gang

Start dit tjek af hjemmeopsætningen i menuen Indstillinger i Bang & Olufsen appen for at se dine tilsluttede produkter. Download Bang & Olufsen appen her.

Appstore.png     Playstore.png

Læs mere

Intuitiv og informativ. Den nye opsætningsoversigt i Bang & Olufsen appen giver din hjemmeopsætning en ny dimension.

Wi-Fi, opsætning og produktpleje

Wi-Fi-optimering
Opsætningsoptimering
Produktpleje