Hvorfor vises Beolab 28 ikke i afsnittet "Multiroom" i Bang & Olufsen appen?

Multiroom-menuen i Bang & Olufsen appen gør det muligt at udvide musikoplevelsen ved at tilføje en eller flere højttalere til den højttaler, der spiller. Denne funktion kan bruges med mange højttalere i Bang & Olufsen sortimentet, men kan endnu ikke bruges med Beolab 28, medmindre den er forbundet med et Bang & Olufsen TV.

Du kan udvide musikoplevelsen fra Beolab 28 på følgende måde:
- AirPlay 2: Vælg de højttalere, der skal streames til, i AirPlay 2-menuen på Apple-enheden.
- Chromecast: Opret en ny gruppe højttalere i Google Home-appen, og brug denne gruppe til afspilning i musikstreaming-appens højttalermenu.