Hvordan kan jeg afspille musik i forskellige rum med Beolab 28?

Beolab 28 understøtter de mest anvendte standarder for multiroom-lyd, så du kan skabe en multiroom-oplevelse sammen med dine eksisterende Bang & Olufsen højttalere og fortsætte med at bruge sin foretrukne musikstreaming-app.

Du kan bruge AirPlay 2 og Chromecast-grupper til at få en multiroom-oplevelse med Beolab 28.

Bemærk, at lydsignaler, der streames til Beolab 28. via Bluetooth eller sendes til Line-in-forbindelsen (analogt/digitalt 3,5 mm-jackstik), kun kan afspilles lokalt på Beolab 28. De kan ikke distribueres i en multiroom-opsætning.

Der vil blive mulighed for brug af Beolink i andet halvår af 2021 via en softwareopdatering.