Hvordan opsættes Beolab 28 til et andet wi-fi-netværk?

Når Beolab 28 registrerer, at det gamle netværk er blevet utilgængeligt, blinker statuslysindikatoren på den primære højttaler orange, og statuslysindikatoren på den sekundære højttaler lyser konstant orange. Samtidig viser højttaleren en Bluetooth-forbindelse (Bluetooth Low Energy). Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til højttaleren via Bang & Olufsen appen.
Åbn appen, vælg Beolab 28 parret på produktlisten på forsiden, og vælg indstillingen til genoprettelse af forbindelse nederst på skærmen. Herefter bliver du ført gennem opsætningen for at oprette forbindelse til det nye netværk.