Kan jeg foretage personlige lydindstillinger i Bang & Olufsen appen?

Du kan vælge mellem forskellige forudindstillede lydindstillinger med vores lyttetilstande i Bang & Olufsen appen for at få en bedre lytteoplevelse.

Vælg dit produkt i Bang & Olufsen appen, og vælg en af vores standardlyttetilstande, eller indstil og gem dine personlige præferencer i Beosonicmceclip0.png. Du kan også ændre og gemme en af vores standardlyttemodeller.