Bang & Olufsen TV-appen

Bang & Olufsen TV-appen er appen fra LG Content Store, der giver dig mulighed for at lave særlige Bang & Olufsen-indstillinger såsom lydindstillinger og højttalergrupper samt betjene dit Beovision Harmony med Beoremote One.

Den installeres og konfigureres på dit Beovision Harmony af installatøren.

Du kan finde den ved at trykke på  for at kalde menuen Hjem frem. Brug  og  for at finde den.

Hvis TV'et gendannes til fabriksindstillingerne, skal Bang & Olufsen TV-appen geninstalleres. Beoremote One kan ikke bruges til fjernsynet uden Bang & Olufsen TV-appen.
Find appen i LG Content Store.

Sådan installeres Bang & Olufsen TV-appen

Der skal bruges en LG-fjernbetjening til dette.

Gå til LG Content Store, og download Bang & Olufsen-appen. Når appen er installeret og lanceret på dit TV, skal du genstarte dit Beovision Harmony for at aktivere førstegangsopsætningen.

Efter genstart bliver du opfordret til at parre din Beoremote One med Beovision Harmony og fortsætte til førstegangsopsætningen, der inkluderer opsætningsmuligheder for højttalere og lyd, så du kan få mest muligt ud af dine TV-højttalere, og til HDMI-opsætningen, så du kan kontrollere eventuelle tredjepartsenheder med dit Beovision Harmony.