Sådan bruger du BeoSound Core til distribution af enhver ine-kilde

Du kan prøve at benytte hovedtelefonernes jackstik-udgang på Beosound 3000s front og slut den til Beosound Cores Line-indgang/Optiske port:

Hovedtelefonernes jackstik skal sluttes til line-in porten på BeoSound Core ved hjælp af et 3,5 mm jackkabel:

- Eftersom Line-in er en distribuerbar kilde, vil det derefter være muligt at dele lyde fra BeoSound 3000 på enhver højttaler, som er forbundet til netværket (også trådløst). Når Beosound 3000 starter afspilning i en sådan forbindelse, vil Line-In tage over og Core vil være i stand til at distribuere lyden til andre B&O (Beolink) højttalere.

Et bedre, men frivilligt alternativ: Du kan føje din BeoSound Core til appen og kontrollere, om BeoSound Core benytter Line-in kilden. Du bør få følgende billede frem i appen:

Du skal derefter nu kun sørge for at M5 er på samme netværk, og du skal trykke på toppen af højttaleren for at **Touch and join** afspilningen på BeoSound 3000. Du kan også gøre det fra appen på fanebladet Multiroom. Det skulle gerne se således ud: