Hvor finder jeg serienummeret og datokoden på E8?

Serienummeret er en unik identifikator for din Beoplay E8. Dette bruges til reklamationsret, registrering og for vores kundesupport team for at identificere din Beoplay E8.

Det 8- cifret serienummer og den 4- cifret datokode er trykt på indersiden af ladeetuiets cover og den originale æske ved stegkoderne.

Alternativt kan den 8- cifret serienummer også blive fundet i Bang & Olufsen appen under "Instillinger -> Produkter -> Beoplay E8 -> Om".

Lær, hvordan du tilføjer din Beoplay E8 til Bang & Olufsen-appen, klik her

1. sn.png

Serienummeret på ladeetuiet

Serienummeret er printet på toppen af låget af ladeetuiet som vist i illustrationen.