Hvordan opdaterer jeg min Beoplay H9i med den nyeste software?

For altid at være opdateret med de nyeste funktioner anbefaler vi, at du altid installerer den seneste software-version. Du kan opdatere softwaren via Bang & Olufsen-appen:
Vælg produktet og tryk på "Produktindstillinger -> Software -> Opdater software".

Du kan downloade Bang & Olufsen-appen for iOS her og for Android her.

Du kan også opdatere ved at bruge en Mac eller en Windows computer. Installer opdaterings værktøjet for Beoplay softwaren her og følg trinene forneden:

1. sfw1.png 1

Åbn Beoplay Software opdateringsværktøj

• Vælg Beoplay H9i fra listen over produkter.
    • Tryk på download for at downloade opdateringen.

Bemærk: Download-hastigheden kan variere afhængigt af din internetforbindelse

2. sf2.gif 2

Tilslut og nulstil din Beoplay H9i

• Tilslut USB-C kablet til din computer og derefter til din Beoplay H9i.
    • Udfør en fabriksnulstilling ved at flytte kontakten til Bluetooth ikonet og holde den i ca. 12 sekunder, indtil LED-en blinker rødt.
    • Tryk på fortsæt og vent til at opdateringen er færdig.

3. sfw3.PNG 3

Opdatering er fuldført

• Frakobl USB-C-kablet fra din Beoplay H9i.
    Din Beoplay H9i er nu klar til brug.

Bemærk: Du skal etablere en ny Bluetooth-forbindelse til dine foretrukne enheder.

For at lære hvordan du parrer din Beoplay H9i, skal du trykke her.