Hvad er batterilevetiden for Beoplay H9i?

Et genopladeligt lithium-ion batteri har et specifikt antal opladninger. Hvis du dræner batteriet helt, hver gang du bruger din Beoplay H9i, kan du forvente ca. 400 opladninger, før kapaciteten af en hel opladning går under 80% sammenlignet med et nyt batteri.

At dræne batteriet delvist fremfor at dræne batteriet helt vil reducere slitage og forlænger batteriets levetid. Dette betyder, at hvis du ikke dræner batteriet fuldt ud, kan du opnå op til flere tusinde opladningscyklusser.
Vi anbefaler derfor at oplade din Beoplay H9i, når det er nødvendigt, f.eks. hver anden dag og opbevare dem i normal stuetemperatur, når de ikke er i brug.