Bluetooth-tilslutningen på Beoplay H9i

Beoplay H9i husker op til 8 parrede enheder. Når de er tændt, vil de automatisk prøve at genoprette forbindelse til tidligere parrede enheder.

1. ON.png 1

Tænd for Beoplay H9i

• Flyt kontakten på "ON" for at tænde for Beoplay H9i
      • Produktindikatorlampen vil blive hvid, hvilket indikerer, at Beoplay H9i er tændt.

Bemærk: Det er vigtigt at vente på, at indikatorlampen slukker, før du tager Beoplay H9i på, da dette sikrer en korrekt kalibrering af nærhedssensoren

2. BT_PAIRING.png 2

Start Bluetooth-parring

• Flyt kontakten til toppen og hold den i 2 sekunder
      • En blå indikatorlampe begynder at blinke, hvilket indikerer, at parringstilstand nu er aktiv, og Beoplay H9 er klar til at blive tilsluttet til din enhed (telefon, computer, tablet osv.)
    3. PHONE_CONNECT.png 3

Opret forbindelse til din foretrukne enhed

• Tænd for Bluetooth på din enhed (telefon, computer, tablet, osv.) for at søge efter nye enheder.
      • Beoplay H9i vil blive vist som en tilgængelig forbindelse
      • Tryk på Beoplay H9i for at oprette forbindelse
      • Din Beoplay H9i er nu klar til brug