Førstegangsopsætning af Beoplay E8

Vi anbefaler, at du oplader din Beoplay E8, før du bruger dem for første gang.

1. E8_firstcharge.JPG 1

Oplad Beoplay E8 i mindst 20 minutter

• Placer begge øretelefoner i ladeetuiet.
      • Tilslut det medfulgte USB-A til Micro-USB kabel til dit ladeetui, og opladeradapteren til en strømforsyning.
      • Efter at have ladet din Beoplay E8 op i 20 minutter, er de klar til at blive sat op for første gang.

Bemærk: En opladeradapter på maksimum 5V / 3A kan blive brugt til at lade din Beoplay E8 op med.

2. E8_onoff.JPG 2

Tænd for Beoplay E8

• Fjern begge øretelefoner fra ladeetuiet
      • Tænd for din Beoplay E8 ved at trykke på den højre øretelefon
      • Produktindikatoren begynder at lyse hvidt, hvilket indikerer, at Beoplay E8 er tændt.

3. E8_btpair.JPG 3

Start Bluetooth-parring

• Tryk og hold begge øretelefoner inde i 5 sekunder
      • Den højre øretelefon begynder at blinke blåt, hvilket indikerer, at parringstilstanden er slået til, og øretelefonerne er klar til at oprette forbindelse til din enhed (telefon, computer , tablet osv.)

Bemærk: Øretelefonerne må ikke være mere end 20 cm fra hinanden for at tilslutningen skal fungere.

4. mceclip3.png 4

Opret forbindelse til din fortrukne enhed

• Tænd for Bluetooth på din enhed (telefon, computer, tablet, osv.) for at søge efter nye enheder
      • Beoplay E8 vil blive vist som en tilgængelig forbindelse
      • Tryk på Beoplay E8 for at oprette forbindelse
      • Din Beoplay E8 er nu klar til brug.

Bemærk: Beoplay E8 husker op til 8 parrede enheder. Når de er tændt, vil de automatisk prøve at genoprette forbindelse til tidligere parrede enheder.