Kan jeg kombinere transparency mode og Active Noise Cancellation på min Beoplay H9i?

Dette er ikke muligt, da Transparency mode er det modsatte af Active Noise Cancellation.

Transparency mode giver dig mulighed for at falde i ét med dine omgivelser ved at forstærke dem og udelukke passiv støj.

Når du aktiverer Transparency mode, stoppes musikafspilning, da denne funktion er beregnet til at blive brugt i korte perioder.