Hvordan deaktiverer jeg nærhedssensoren på min Beoplay H9i?

Nærhedssensoren er en funktion, der registrerer placeringen af hovedtelefonerne og sætter afspilningen af din musik eller video automatisk på pause, når du fjerner hovedtelefonerne fra hovedet.

Hvis du vil deaktivere denne funktion, skal du følge nedenstående trin:

1. BT_PAIRING.png 1

Start Bluetooth-parring

• Flyt kontakten til toppen og hold den i 2 sekunder

Indikatorlampen begynder at blinke blåt, hvilket indikerer, at parringstilstand nu er aktiv

2. sensordisable.JPG 2

Deaktiver nærhedssensoren

• Dobbelttryk på midten af touch-brugerfladen på den højre ørepude

Indikatorlampen bliver rød, hvilket indikerer, at nærhedssensoren er deaktiveret

Hvis du ønsker at aktivere nærhedssensoren igen, skal du bare følge de samme trin ovenfor. Indikatorlampen bliver grøn for at indikere, at nærhedssensoren er aktiveret.

Du kan også deaktivere nærhedssensoren i Bang & Olufsen-appen, forudsat at din Beoplay H9i er opdateret til version 5.1.5 eller nyere. For at lære, hvordan du opdaterer din Beoplay H9i, kan du læse vores artikel her.