Min Beoplay H9i slukker ikke, hvad gør jeg?

Hvis dette sker, er der to måder at slukke din Beoplay H9i:
1. Flyt kontakten til "ON" og flyt den derefter til "OFF"
2. Fjern batteriet fra dækslet, og indsæt det igen ved at følge nedenstående trin:

1. bat1.png 1

Åbn Batteridækslet

• Drej metalcoveret på den venstre ørepude mod uret for at åbne batteridækslet.

2. ba2.png 2

Fjern metalcoveret

• Hvis nødvendigt, så tryk ned på dækslet i nærheden af mikrofonen for at frigøre det.

3. bat3.png 3

Fjern batteriet

• Tryk på knappen i bunden af dækslet.

4. bat4.png 4

Indsæt batteriet og luk metalcoveret

• Indsæt batteriet med markøren pegende opad.
      • Luk metalcoveret, og sørg for at justere mærket inde i hovedtelefonerne med mærket på ørepuden
      • Drej metalcoveret med uret for at låse det.

Hvis du stadig oplever problemer med din Beoplay H9i, skal du kontakte vores kundesupport her.