Beoplay E8 musik funktioner

Den intuitive touch interface giver dig mulighed for at aktivere alle dine fortrukne funktioner med bare et tryk på øretelefonen. Disse inkludere afspille/pause, skifte numre, tage imod opkald, aktivere stemmefunktionen og mere til.

Her er de vigtigste funktioner som du skal kende til.

Note: Du kan også bruge din mobile enhed eller Bang & Olufsen appen.

1. volume1.png

Indstillinger af lydstyrke

• For at øge lydstyrken, skal du bare trykke og holde den højre øretelefon inde.
    • For at sænke lydstyrken, skal du bare trykke og holde den venstre øretelefon inde.

2. volume2.png

Afspille eller pause

• Tryk på den højre øretelefon en gang for at pause eller genoptage afspilningen.

3. volume3.png

Spring numre over

• Tryk på den højre øretelefon to gange for at skifte til det næste nummer.
    • Tryk på den venstre øretelefon to gange for at vende tilbage til det forrige nummer.

Oversigt over alle funktioner