Garantiservice

GARANTISERVICE

Bang & Olufsens garantiservice tilbyder fuld dækning med specialistreparationer og udskiftninger.

Vi tilbyder online garantiservice for visse produkter og lande/områder. Klik her for at få adgang til vores online garantiserviceassistent, der vil føre dig gennem processen for garantianmodning.

Hvis dit produkt eller land/område ikke er dækket af online garantiservicen, skal du kontakte den forhandler, hvor du har købt produktet. Du er også velkommen til at kontakte enhver autoriseret Bang & Olufsen forhandler direkte. Du finder din nærmeste forhandler her.

Se den begrænsede garanti, der er relevant for dit produkt, hvis du ønsker yderligere oplysninger.