Lyden er ubalanceret på mine Beoplay E8 2.0-øretelefoner

Når der opstår korte afbrydelser i Bluetooth på grund af forstyrrelser, skifter musikken i nogle tilfælde til den venstre øretelefon, når den er tilsluttet igen. Omkring 70% af lydstyrken kan begrænses til den venstre øretelefon og kun 30% til den højre. Dette sker, hvis nogle Bluetooth-datapakker mangler efter udfaldet, hvilket forårsager en forkert justering af musikniveauet.

Når dette sker:
Bluetooth-transmissionen skal stoppes og genstartes fra mobilenheden:
Tryk på pause, vent 5-10 sekunder og tryk på play.

Du kan også placere Beoplay E8 i ladeetuiet for at slukke dem, og derefter kan du fjerne dem og forbinde dem til din mobile enhed igen.