Bluetooth-forbindelsen på Beoplay E8 2.0

1. E8_onoff.JPG 1

Tænd for Beoplay E8 2.0

• Fjern begge øretelefoner fra ladeetuiet
      • Tænd for din Beoplay E8 2.0 ved at trykke på den højre øretelefon
      • Produktindikatoren vil blive hvid, som indikerer, at Beoplay E8 2.0 er tændt.

2. E8_btpair.JPG 2

Start Bluetooth-parring

• Tryk og hold begge øretelefoner nede i 5 sekunder
      • Den højre øretelefon vil blinke blåt, hvilket indikerer, at parringstilstand nu er aktiv, og øretelefonerne nu er klar til at blive tilsluttet til din enhed (telefon, computer, tablet, osv.)

Bemærk: Øretelefonerne må ikke være mere end 20 cm væk fra hinanden for at tilslutningen skal fungere.

3. mceclip1.png 3

Opret forbindelse til din foretrukne enhed

• Tænd for Bluetooth på din enhed (telefon, computer, tablet, osv.) for at søge efter nye enheder
      • Beoplay E8 2.0 vil blive vist som en tilgængelig forbindelse
      • Tryk på Beoplay E8 2.0 for at oprette forbindelse
      • Din Beoplay E8 2.0 er nu klar til brug

Bemærk: Beoplay E8 2.0 husker op til 8 parrede enheder. Når de er tændt, vil de automatisk prøve at genoprette forbindelse til tidligere parrede enheder.