Førstegangsopsætning af Beoplay E8 2.0

Vi anbefaler, at du oplader din Beoplay E8 2.0, før du bruger dem for første gang.

1. charging_case.png 1

Oplad Beoplay E8 2.0 i mindst 20 minutter

• Placer begge øretelefoner i ladeetuiet.
    • Tilslut det medfulgte USB-A til USB-C kabel til dit ladeetui og en opladeadapter, og tilslut opladeradapteren til en strømforsyning.
    • Efter at have ladet din Beoplay E8 2.0 op i 20 minutter, er de klar til at blive sat op for første gang.

Bemærk: En opladeradapter på maksimum 5V / 3A kan blive brugt til at lade din Beoplay E8 2.0 op med.

2. E8_onoff.JPG 2

Tænd for Beoplay E8 2.0

• Fjern begge øretelefoner fra ladeetuiet
    • Tænd for din Beoplay E8 2.0 ved at trykke på den højre øretelefon
    • Produktindikatoren begynder at lyse hvidt, hvilket indikerer, at Beoplay E8 2.0 er tændt.
  3. E8_btpair.JPG 3

Start Bluetooth-parring

• Tryk og hold begge øretelefoner inde i 5 seconds
    • Den højre øretelefon begynder at blinke blåt, hvilket indikerer, at parringstilstanden er slået til, og øretelefonerne er klar til at oprette forbindelse til din enhed (telefon, computer , tablet osv.)

Bemærk: Øretelefonerne må ikke være mere end 20 cm fra hinanden for at tilslutningen skal fungere.

4. mceclip1.png 4

Opret forbindelse til din foretrukne enhed

• Tænd for Bluetooth på din enhed (telefon, computer, tablet, osv.) for at søge efter nye enheder
    • Beoplay E8 2.0 vil blive vist som en tilgængelig forbindelse
    • Tryk på Beoplay E8 2.0 for at oprette forbindelse
    • Din Beoplay E8 2.0 er nu klar til brug.

Bemærk: Beoplay E8 2.0 husker op til 8 parrede enheder. Når de er tændt, vil de automatisk prøve at genoprette forbindelse til tidligere parrede enheder.