Hvor finder jeg serienummeret og datokoden på Beoplay E8 2.0?

Serienummeret er en unik identifikator for din Beoplay E8. Dette bruges til reklamationsret, registrering og for vores kundesupport team for at identificere din Beoplay E8 2.0.

Det 8-cifrede serienummer og den 4-cifrede datokode er trykt på indersiden af ladeetuiets cover og den originale æske ved stregkoderne.

Du kan også finde det 8-cifrede serienummer i Bang & Olufsen-appen under "Instillinger -> Produkter -> Beoplay E8 2.0 -> Om".

Lær, hvordan du tilføjer din Beoplay E8 2.0 til Bang & Olufsen-appen, klik her

1. download.png

Serienummeret på ladeetuiet

Serienummeret er printet i midten af ladeetuiet som vist på illustrationen.