Hvor lang tid tager det at oplade både Beoplay E8 Motion øretelefonerne og ledeetuiet?

Det tager cirka 2,5 timer at lade øretelefonerne og ladeetuiet fuldt op på samme tid.
Hvis batteriet på øretelefonerne er lavt, kan 20 minutter i ladeetuiet give op til 1 times afspilningstid.
Et fuldt opladet etui giver tre yderligere opladninger til øretelefonerne.

Bemærk, at opladningstiden afhænger af den opladeradapter, der bliver anvendt. Den maksimale anbefalede oplader er 5V / 3A