Musikfunktionerne på Beoplay E8 Motion

Den intuitive touch-brugerflade giver dig mulighed for at aktivere alle dine foretrukne funktioner med bare et tryk på øretelefonen. Disse inkluderer afspille/pause, skifte numre, tage imod opkald, aktivere stemmefunktionen og mere til.

Her er de vigtigste funktioner, som du skal kende til.

Bemærk: Du kan også bruge din mobile enhed eller Bang & Olufsen-appen

1. volume1.png

Indstilling af lydstyrke

• For at øge lydstyrken, skal du blot trykke og holde den højre øretelefon inde.
    • For at sænke lydstyrken, skal du blot trykke og holde den venstre øretelefon inde.

2. volume2.png

Afspille eller pause

• Tryk en gang på den højre øretelefon for at pause eller genoptage afspilningen.

3. volume3.png

Skifte mellem numre

• Tryk på den højre øretelefon to gange for at skifte til det næste nummer
    • Tryk på den venstre øretelefon to gange for at vende tilbage til det forrige nummer.

Oversigt over alle funktioner