Opkaldsstyring på Beoplay H9i

Den intuitive touch-brugerflade giver dig mulighed for at besvare, afvise og afslutte opkald.

Bemærk: Hvis der ikke er nogen lyd i din Beoplay H9i, kan du åbne lydtilstanden (valg af højttaler) på din telefon og vælg den indstilling, der overfører opkaldet til Beoplay H9i.

Du kan også bruge din mobile enhed eller Bang & Olufsen-appen

1. acceptcall.jpg

Besvar et telefonopkald

• Tryk på midterknappen én gang for at besvare et indgående opkald.

2. mceclip2.png

Afvis et telefonopkald

• For at afvise et telefonopkald, tryk og hold midten på touch-brugerfladen nede.

3. rejectcall.jpg

Afslut et telefonopkald

• For at afslutte et telefonopkald, tryk og hold midten på touch-brugerfladen nede.