Opkaldsbetjening på Beoplay E8

Den intuitive touch-brugerflade giver dig muligheden for at besvare, afvise og afslutte et telefonopkald ved blot at trykke på ørestykket.

Bemærk: Hvis der ikke er lyd i dine Beoplay E8, hvis du for eksempel besvarer opkaldet direkte på din telefon, skal du åbne lydtilstand (højttalervalg) på din telefon og vælge indstillingen, som kan overføre opkaldet til Beoplay E8.

Du kan også ændre indstillingen ‘Viderestilling af opkald’ til ‘Bluetooth-Hovedsæt’ i stedet for ‘Automatisk’ (gælder kun for iPhone).
Bemærk venligst: Kun telefonopkald og FaceTime-opkald vil blive viderestillet til hovedsættet, ikke IP-telefontjenester såsom Microsoft Teams

1. call1.jpg

Besvar et telefonopkald

• Tryk på den højre eller venstre øretelefon for at besvare et indgående opkald.

2. call2.jpg

Afvis et telefonopkald

• For at afvise et telefonopkald, tryk og hold den højre eller venstre øretelefon inde i 5 sekunder.

3. call3.jpg

Afslut et opkald

• Tryk på den højre eller venstre øretelefon to gange for at afslutte et telefonopkald.

Oversigt over alle funktioner