Opkaldsfunktioner på Beoplay E8

Den intuitive touch-brugerflade tillader dig at besvare, afvise og afslutte opkald ved bare at trykke på øretelefonen.

Bemærk: Hvis der ikke er nogen lyd i din Beoplay E8, så åben lydtilstanden (valg af højtaler) på din telefon og vælg den indstilling, der overfører opkaldet til Beoplay E8.

1. call1.jpg

Besvar et telefonopkald

• Tryk på den højre eller venstre øretelefon for at besvare et indgående opkald.

2. call2.jpg

Afvis et telefonopkald

• For at afvise et telefonopkald, tryk og hold den højre eller venstre øretelefon inde i 5 sekunder.

3. call3.jpg

Afslut et opkald

• Tryk på den højre eller venstre øretelefon to gange for at afslutte et telefonopkald.

Oversigt over alle funktioner