Hvad er batterilevetiden på Beoplay E8 2.0?

Hvis du spiller musik på moderat lydstyrke, giver batteriet på din Beoplay E8 2.0 op til 4 timers afspilningstid. Et fuldt opladet etui giver 3 yderligere opladninger, som betyder, at du vil have op til 4 opladninger (inklusiv den første opladning) og som svarer til op til 16 timers afspilningstid.

Generelt afhænger batterilevetiden af lydstyrken, intensiteten af musikken såvel som equalizer indstillingerne. Det betyder, at batteriet bliver drænet hurtigere ved en højere lydstyrke, og når der spilles musik med en højere intensitet som rock eller heavy metal.